AcasăSPORTCe a marturisit Simona Halep, dupa finala pierduta la Conneticut

Ce a marturisit Simona Halep, dupa finala pierduta la Conneticut

Desi, cum era de asteptat, regreta faptul ca nu a castigat finala de duminica, de la Conneticut, in care a jucat impotriva americancei care conduce categoric clasamentul WTA, Halep vede partea plina a paharului si spune ca nu e suparata dupa meciul in care a jucat impotriva SereneiWilliams.

Pana la urma nici nu ar avea motive, i-ar spune fanii sai, din tara, dar nu numai. Simona a jucat bine si a pierdut meciul la o diferenta mica de scor, in fata mult mai titratei jucatoare din SUA, Serena Williams, tabela aratand, la finele a peste o ora si jumatate de joc, scorul 6-3, 7-6 in dreptul sportivei in varsta de 33 de ani.

In ciuda faptului ca nu a parasit terenul in ipostaza de castigatoare, dupa ultimul act al competitiei desfasurate la Cincinnati, jucatoarea in varsta de 23 de ani a urcat din nou, incepand de luni, pe locul 2 WTA, pozitie de pe care cazuse, pe locul trei, in luna mai acest an, cand pe doi urcase rusoaica Sarapova. „Bineinteles ca simt amaraciune ca am pierdut finala, dar nu pot spune ca sunt trista, deoarece am avut 2 saptamani deosebite, cu un tenis frumos si meciuri grele!„, a marturisit Simona, dupa meciul contra Serenei Williams, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook.

Cu acelasi prilej, Halep a tinut sa le multumeasca antrenorului si membrilor staff-ului sau tehnic, pentru felul in care au sustinut-o in ultima perioada, romanca aratandu-se, totodata, incantata si de modul in care i-au fost alaturi spectatorii aflati in tribune la meciurile sale. „Am avut un public deosebit la fiecare meci!”, nu a uitat sa sublinieze Halep.

sursa foto: Facebook/ Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger