AcasăSPORTCe a declarat Lucian Bute dupa meciul castigat in fata rusului Grachev!...

Ce a declarat Lucian Bute dupa meciul castigat in fata rusului Grachev! – VIDEO

Bute

Lucian Bute a declarat, imediat dupa ce l-a invins pe rusul Denis Grachev, ca a intalnit un adversar puternic si ca victoria i-a readus increderea in sine. Vezi ultimele 3 reprize ale meciului Bute-Grachev.

Lucian Bute

Bute e foarte fericit ca a castigat meciul cu Grachev, disputat sambata seara, in Canada, in fata a mii de spectatori care l-au sustinut pe tot parcursul celor 12 reprize. Bute spune a avut un adversar puternic, iar meciul a fost destul de greu. ”Sunt foarte, foarte fericit. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele brate. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncita, frumoasa”, a marturisit Bute, potrivit money.ro.

Victoria romanului e cu atat mai importanta cu cat vine dupa infrangerea in fata lui Carl Froch. „Dupa infrangerea cu Carl Froch, pot sune ca Lucian Bute a revenit in ring. Daca pierdeam acest meci, era foarte greu sa ma ridic. Dupa aceasta victorie frumoasa, sunt fericit. Mi-am recapatat increderea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize”, a mai spus romanul.

Bute a declarat, o data in plus, ca isi doreste revansa cu britanicul Carl Froch, dupa meciul pierdut in mai, cand a cedat centura IBF. „Imi doresc revansa cu Froch, mai ales ca nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am aratat ca pot sa si primesc lovituri dure, dar am reusit sa revin in meci”, a mai spus Bute.

Dupa victoria in fata rusului Denis Grachev, Bute detine centura NABF la categoria semigrea. [youtube]hzSi_BQYVQM[/youtube]

791 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger