AcasăSPORTCe a declarat jucatoarea ceha de 19 ani, dupa ce a invins-o...

Ce a declarat jucatoarea ceha de 19 ani, dupa ce a invins-o pe Halep la Indian Wells

Spre tristetea fanilor Simonei Halep, adversara sa din optimile Indian Wells a reusit un meci mai bun decat al romancei, fapt ce i-a adus sportivei cehe in varsta de doar 19 ani o victorie cu atat mai importanta, cu cat a fost obtinuta in fata unui fost lider mondial.

Toata numai un zambet, Marketa Vondrousova a recunoscut in cadrul scurtului interviu acordat dupa meciul desfasurat in cursul noptii de marti spre miercuri, ora Romaniei, ca a fost o infruntare grea. „E o saptamana minunata pentru mine, este prima mea victorie impotriva unei jucatoare din top 10 (…) sunt foarte multumita de jocul meu”, a marturisit Vondrousova, la scurta vreme dupa ce Simona, locul 2 WTA, a parasit terenul invinsa.

Infruntarea din optimi Vondrousova- Halep a durat o ora si 39 de minute si a fost transata in trei seturi – 6-2, 3-6, 6-2.

sursa foto: captura video/WTA Twitter

193 afisari

1 COMENTARIU

  1. Simona are nevoie de un antrenor bun. El vede nu doar tehnic ci si tactic meciul, el da sfaturi la rece nu la pripa. Simona a jucat bine. Simona ramane cea mai buna din lume. Ritmul stereotipia si imensitatea meciurilor te pot obliga sa si pierzi ba chiar sa ajungi sa crezi contrariul. Asta a si facut-o sa planga.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger