AcasăSPORTCe a ajuns să facă Barcelona pentru 4 milioane de euro!

Ce a ajuns să facă Barcelona pentru 4 milioane de euro!

Situația financiară a Barcelonei nu este deloc una strălucitoare, ba, dimpotrivă, presa vorbește despre o adevărată criză în contabilitatea clubului. Colac peste pupăză, dincolo de „șmecheriile” șefilor, a mai apărut și gaura reprezentată de renovarea stadionului Camp Nou; unii vorbesc despre o sumă uriașă, de ordinul a 1,5 miliarde de euro, pentru această lucrare.

Astfel, conducerea Barcelonei a decis să profite cum poate de orice oportunitate ivită pentru a produce bani.

În context, la doar o zi după întâlnirea din decembrie cu Almeria, din campionat, FC Barcelona va zbura spre SUA pentru a disputa un amical „de Crăciun” la Dallas, împotriva celor de la Club America.

Potrivit „Daily Mail”, acest meci le va aduce catalanilor în jur de 4 milioane de euro. Britanicii comentează că doar pentru atâția bani FC Barcelona a ajuns  să neglijeze odihna jucătorilor antrenați de Xavi.

Întâlnirea FC Barcelona – Club America va avea loc pe celebra arenă Cotton Bowl, care a găzduit meciuri pe parcursul Campionatului Mondial din 1994. Nu este o premieră pentru formația spaniolă, care a mai fost prezentă pe acest stadion și anul trecut, într-un amical cu Juventus Torino, scor 2-2.

author avatar
Mihail Ioan
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger