AcasăSPORTCazul Mutu: Chelsea cere 17 milioane de euro lui Juventus

Cazul Mutu: Chelsea cere 17 milioane de euro lui Juventus

Clubul torinez a anuntat ca a initiat prodecuri de aparare in legatura cu solicitarea gruparii Chelsea Londra de a-i plati daune de 17 milioane de euro, plus dobanda, deoarece a obtinut un profit necuvenit din transferul lui Adrian Mutu.

In 17 mai, Chelsea a depus la FIFA un memoriu prin care Juventus si Livorno trebuie sa plateasca daune, dupa ce romanul fusese legitimat in calitate de jucator liber de contract. Mutu a stat putin timp la Livorno (13-31 ianuarie 2005), insa la Juventus romanul a evoluat un sezon si jumatate, iar torinezii au primit 8 milioane de euro in momentul in care l-au cedat la Fiorentina.

Un internationalul kenyan la Tg.Mures

Agentul fotbalistului Jamal Mohammed a anuntat ca jucatorul va semna un contract cu gruparea FCM Targu Mures. Potrivit Goal.com, care a notat gresit numele prim divizionarei, Turge Mores, in loc de Targu Mures, Mohammed (26 de ani) va semna cu FCM dupa meciul dintre Kenya si Angola, programat, duminica, in preliminariile CAN. Mijlocasul african a mai evoluat in Europa la gruparea suedeza Enkoppings SK.

Materazzi ar putea ajunge la QPR

Potrivit „The Sun”, fundasul italian, in varsta de 37 de ani, ar putea juca un sezon la Queen’s Park Rangers, grupare nou-promovata in Premier League, marti, cotidianul The Sun. Materazzi a fost mai mult rezerva la Inter Milano in sezonul trecut, iar dupa un an petrecut in Anglia ar urma sa revina la milanezi intr-o functie de conducere.

Antrenorul lui Lokomotiv Moscova, dat afara de ziua lui

Tehnicianul Iuri Krasnojan a fost demis, ieri, chiar in ziua in care a implinit 48 de ani. „Contractul lui Iuri Krasnojan cu Lokomotiv Moscova este reziliat cu efect imediat din cauza neglijentei in munca”, a anuntat clubul rus. Lokomotiv ocupa locul cinci in campionat, la un punct distanta de liderul TSKA Moscova. Conform presei internationale, adevaratul motiv pentru demiterea lui Krasnojan ar fi fost acela ca antrenorul ar avea legaturi cu mafia pariurilor.

author avatar
eNational
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger