AcasăSPORTCazul "Craiova", bomba pregatita de procurorii DNA. Sandu si Dragomir tremura!

Cazul „Craiova”, bomba pregatita de procurorii DNA. Sandu si Dragomir tremura!

Dupa verdictul dat de Curtea de Apel in „Dosarul transferurilor”, lumea fotbalului se cutremura la un zvon care anunta urgentarea anchetei in cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova.

Sandu nu se considera vinovat in cazul dezafilierii Craiovei

Fix in urma cu un an, Comitetul Executiv al FRF era convocat la DNA pentru lamuriri in legatura cu decizia de dezafiliere a clubului Universitatea.

Dragomir e obisnuit cu vizitele la DNA

Tuturor celor 12 componenti ai CEx li s-a comunicat ca sunt invinuiti de abuz in serviciu, insa de atunci si pana astazi nu s-a mai inaintat deloc cu ancheta. Surse din sistem afirma ca dosarul ar fi fost pus „la dospit” pentru a fi scos pe piata acum, in plina campanie electorala. Este de asteptat ca materialul de urmarire penala sa le fie prezentat invinuitilor chiar in zilele urmatoare, cand nu este exclus ca Mircea Sandu (presedinte FRF) si Dumitru Dragomir (presedinte LPF si „vice” FRF) sa fie reaudiati de procurorii anticoruptie. Ar fi o surpriza de proportii, la fel ca cea din „Dosarul transferurilor”, reinterpretat de Curtea de Apel, care a decis, luni, condamnari totale de 40 de ani pentru toti cei opt oameni de fotbal implicati.

Superoferta: jucatori de milioane de euro – gratis!

Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a adoptat, cu 10 voturi pentru si 2 abtineri, in temeiul articolului 18, aliniat 2 din statut, masura excluderii provizorii a FC Universitatea Craiova, urmand sa supuna aceasta masura validarii primei Adunari Generale a FRF. O data cu aceasta decizie, gruparea olteana nu doar ca a fost exclusa din toate competitiile, dar si-a pierdut si jucatorii din lot, declarati liberi de contract.

Cazul “Valiza” schimba macazul spre CFR

Gigi Becali, martor in "Dosarul Valiza"

Dupa trei ani in care Gigi Becali s-a tot luptat ca invinuit, in celebrul caz „Valiza”, DNA a schimbat foaia si l-a invitat pe patronul Stelei in calitate de martor, in acelasi dosar. „ S-a disjuns din dosar o speta de adevarata mita, iar eu sunt martor. Mi se pare ca autorul este CFR Cluj”, a declarat Becali, ieri, la iesirea de la sediul DNA. Se pare ca noul caz este instrumentat pe baza unor interceptari telefonice ale unor discutii dintre Ioan Andone, fost antrenor la CFR Cluj, si Toni Dobos, presedintele de la „U” Cluj in acel moment. Gigi Becali a fost achitat pe 17 aprilie in dosarul „Valiza”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.978 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger