AcasăSPORTCazul baschetbalistului Chauncey Hardy: Agresorul ramane in arest

Cazul baschetbalistului Chauncey Hardy: Agresorul ramane in arest

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, vineri, ca barbatul care l-ar fi lovit cu pumnul pe baschetbalistul american Chauncey Hardy sa ramana in arest.

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Avocatii lui Ionut Tanasoaia au facut recurs la hotararea Tribunalului Giurgiu, de emitere a unui mandat de arestare pentru 29 de zile, insa demersul lor a fost respins de judecatorii bucuresteni, potrivit realitatea.net.

Tanasoaia, considerat principalul suspect in cazul agresiunii asupra baschetbalistului american de la CSS Giurgiu s-a predat, duminica trecuta, la politia din acest oras. El a fost retinut pentru 24 de ore, apoi pe numele sau a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Baschetbalistul Chauncey Hardy a murit dupa ce a fost batut intr-un club din Giurgiu, la sfarsitul saptamanii trecute. Americanul a primit un pumn in fata, in urma caruia a cazut si s-a lovit cu capul de podeaua de beton. In ciuda eforturilor medicilor de la Bucuresti, sportivul in varsta de 23 de ani nu a mai putut fi salvat.

215 afisari

1 COMENTARIU

  1. hooooooooo ma cu americanul asta ca asyi luato rau pe aratura.ce atata tam tam……..a murit sa se duc a ala ñla puscarie si gata ce atata tam tam.cand l-au omorat pe romanul nostru cantaret au musamalizat tot si noi boi si cretini o ****** atat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger