AcasăSPORTCazul “Galamaz”, varianta olandeza

Cazul “Galamaz”, varianta olandeza

Alvarado pare ca a invatat figuri de K1

Meciul dintre Ajax Amsterdam si AZ Alkmaar, din optimile de finala ale Cupei Olandei, s-a intrerupt in minutul 37, dupa ce un fan a patruns pe teren.

Alvarado pare ca a invatat figuri de K1

Miercuri seara, duelul Ajax – AZ, partida contand pentru Cupa Olandei, s-a incheiat in minutul 37, dupa ce oaspetii au parasit terenul. La 1-0 pentru Ajax, un ultras al Ajax-ului a patruns pe teren si a incercat sa-l lovesca pe portarul lui AZ, exact dupa scenariul lansat de Enache Stefan, la Petrolul – Steaua, cel care l-a lovit pe Galamaz.

Portarul l-a calcat in picioare pe intrus

Huliganul si-a ales, insa, prost tinta. La 22 de ani, Esteban Alvarado, portarul lui Alkmaar, are 1,94 metri inaltime, 85 de kilograme si a crescut in mahalalele din Siquirres (Costa Rica). Atentionat de stewarzi, Alvarado l-a pus repede la pamant pe intrus, lovindu-l apoi cu salbaticie.

Eliminarea portarului i-a nemultumit pe oaspeti

Ca si Robert Dumitru, la Ploiesti, centralul Bas Nijhuis l-a eliminat pe portar, afirmand ca “Alvarado trebuia sa paraseasca zona incidentului dupa ce l-a pus jos pe agresor”. In semn de protest, indemnati de antrenorul Gertjan Verbeek, jucatorii lui Alkmaar au parasit terenul.

Verbeek (stanga) si-a scos echipa de pe teren

Frank De Boer, antrenorul lui Ajax, a condamnat gestul fanului si a afirmat ca este total de acord cu cei de la Alkmaar.

author avatar
Cristi Ionita
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger