AcasăSPORTAlertă la FRF. Membru al staff-ului echipei naționale, infectat cu COVID! Ce...

Alertă la FRF. Membru al staff-ului echipei naționale, infectat cu COVID! Ce se întâmplă cu barajul România – Islanda

Caz de COVID în staff-ul naționalei, înaintea meciului cu Islanda. Anunțul FRF (sursa foto: Facebook)

Cu doar câteva ore înainte ca tricolorii antrenați de Mirel Rădoi să plece către Islanda, s-a aflat că toți jucătorii – care au fost testați luni, în cantonamentul de la Mogoșoaia – au trecut cu bine de testarea pentru COVID-19.

În schimb, un reprezentant al echipei auxiliare a primit rezultat pozitiv. Din câte informează reprezentanții Federației Române de Fotbal, este vorba despre ”un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecută, 1 octombrie, și rezultate negative la testările anterioare”, dar care ”a primit rezultat pozitiv la testul de ieri (luni-n.n)”.

Persoana în cauză este asimptomatică, precizează aceeași sursă, iar primul pas care a fost făcut după ce s-a aflat acest rezultat a fost ca aceasta să intre ”imediat în izolare”.

”Membrul staff-ului va fi retestat astăzi, pentru a evita situația unui caz fals pozitiv”, conform FRF. De asemenea, s-a anunțat că persoana respectivă ”a ieșit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului”.

Oficialii FRF au ales să mai menționeze faptul că în cantonamentul de la Mogoșoaia ”măsurile de distanțare au fost respectate inclusiv la masă, iar fiecare membru al delegației a stat singur în cameră”.

În altă ordine de idei, e de menționat faptul că tricolorii vor pleca marți după-amiază spre Islanda, pentru meciul de joi, 8 octombrie, din semifinala play-off-ului pentru EURO 2020.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger