AcasăSPORTCativa fotbalisti tricolori, pradati inaintea meciului cu Kazahstanul

Cativa fotbalisti tricolori, pradati inaintea meciului cu Kazahstanul

O parte dintre componentii lotului national care au facut deplasarea in Kazahstan s-au ales cu o amintire cat se poate de neplacuta.

Inainte sa intre pe teren, marti seara, o parte dintre fotbalistii antrenati de Daum ar fi constatat faptul ca sunt mai usori decat pana atunci- in sensul in care unii s-au trezit ca le lipsesc diferite sume de bani- variind, potrivit site-ului TVR, intre 50 si 250 de euro, dar si alte obiecte. O tableta, spre exemplu, pe care unul dintre reprezentantii staff-ului tehnic responsabil cu pregatirea a constatat ca ii lipseste.

Ar mai fi de spus faptul ca incidentul a ajuns si la urechile conducerii hotelului in care sunt cazati jucatorii si echipa responsabila cu pregatirea sportivilor. Se face o verificare, menita sa stabileasca exact cum anume s-a produs incidentul.

Revenind la infruntarea de pe teren, Chipciu, Razvan Marin si restul companiei au facut pregatirea, in speta cateva exercitii de stretching, chiar in hotelul in care sunt cazati. Se intampla la primele ore ale zilei. Meciul din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, din Rusia, va incepe la ora 19.

sursa foto: Facebook/Echipa nationala de fotbal a Romaniei

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger