AcasăSPORTCatalina Ponor, reactie dupa ratarea calificarii la Rio: O zi trista pentru...

Catalina Ponor, reactie dupa ratarea calificarii la Rio: O zi trista pentru noi

Cea mai experimentata componenta a echipei tricolore si gimnasta care revenise, practic, in activitatea competitionala tocmai pentru a participa la Jocurile Olimpice de vara recunoaste ca duminica, ziua in care lotul feminin a pierdut sansa de a merge la Rio, a fost una grea pentru fete.

Catalina Ponor, gimnasta de aur din lotul antrenat de Bellu si Bitang, multipla medaliata la competitii internationale, nu si-a vazut, din pacate, implinit visul de a intra in arena, alaturi de colegele sale, pentru a concura la Olimpada de Vara de la Rio. In ciuda rezultatului nedorit, care constituie o premiera neagra, in 48 de ani de istorie competitionala sub insemnele tricolorului pentru echipa de gimnastica, Catalina a tinut sa transmita un mesaj de multumire, adresat in mod special celor care i-au scandat numele, in sala in care s-au desfasurat probele din calificari. „A fost o zi trista pentru noi, din pacate Romania nu s0a calificat la Jocurile Olimpice, (e-n.r) atat de trist pentru mine, pentru ca am revenit in activitate tocmai pentru asa…Nu s-a intamplat! Nu stiu ce se va intampla de acum incolo, dar vreau sa va multumesc tuturor celor care m-ati sustinut si in primul rand brazilienilor care mi-au scandat numele”, a scris constanteanca in varsta de 28 de ani pe contul sau de Instagram.

Rezultatul obtinut in Turneul de calificare- locul 7 – le-a impiedicat, pe ea si pe colegele sale, Diana Bulimar, Anamaria Ocolisan, Sivia Zarzu, Dora Vulcan si Maria Holbura, sa spera ca vor ajunga, impreuna, la Ior. Trebuie, insa, spus, ca Romania era dreptul sa trimita doi gimnasti si o gimnasta la viitoarele JO, numele ei urmand sa fie desemnat in perioada urmatoare.

Din pacate, nu doar echipa feminina a ratat prezenta la Jocurile Olimpice de vara, ci si cea masculina.

sursa foto: facebook.com/cataponor

author avatar
Cristina Stefan
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger