AcasăSPORTCatalina Ponor, in top sexy la Jocurile Olimpice!

Catalina Ponor, in top sexy la Jocurile Olimpice!

Catalina Ponor, liderul nationalei de gimnastica a Romaniei, ocupa locul al 15-lea intr-un top al celor mai sexy sportive care vor evolua la Jocurile Olimpice de la Londra. Ierarhia a fost realizata de celebrul post de televiziune american ESPN.

Ponor a castigat peste 25 de medalii la competitii internationale de mare anvergura

Despre frumoasa constanteanca se spune ca Londra ar putea fi ultimul turneu de mare importanta din cariera, Catalina Ponor avand mari probleme cu accidentarile in ultimii ani.

Piccinini este campioana mondiala si dubla campioana europeana

Revenita in activitate anul trecut, dupa o pauza de circa trei ani, Ponor este inca in cautarea formei de alta data, ea reusind sa-si treaca in cont doar un loc 7 la barna, la Mondialul de la Tokyo, si doua medalii de aur si una de argint la Europenele de la Bruxelles. Catalina a fost tripla campioana olimpica la Atena, in 2004.

Leryn Franco a pus Paraguaiul pe harta sportului

Ierarhia ESPN a celor mai frumoase sportive care vor concura la Londra este dominata de Leryn Franco, aruncatoare cu sulita din Paraguay, si celebra voleibalista Francesca Piccinini, jucatoare care, la 33 de ani, se afla in lotul largit al Italiei si spera sa-si treaca in cont a patra participare la J.O.

author avatar
Cristi Ionita
3.949 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger