AcasăSPORTCatalin Zmarandescu se bate pentru titlul de campion european la box

Catalin Zmarandescu se bate pentru titlul de campion european la box

Are 40 de ani, dar se simte ca in prima tinerete, altfel nu ne explicam cum de Catalin Zmarandescu spune „DA” unei noi provocari, la putin timp dupa ce a devenit campion mondial de arte martiale mixte.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a devenit campion mondial de arte martiale mixte, in versiunea IFC, pe 10 martie, dupa ce l-a facut knock-out pe americanul Vince Lucero.

Dupa o binemeritata saptamana de pauza, Zmarandescu si-a reluat, ieri, antrenamentele si deja si-a stabilit urmatoarea tinta.

Romanul vrea, nici mai mult, nici mai putin, decat sa devina campion european de box la categoria grea, in versiunea IBA.

Pentru aceasta, Zmarandescu se va bate pe 18 mai, la Londra, cu un adversar ce urmeaza a fi desemnat. Cert este ca meciul va avea loc pe durata a opt reprize.

Va fi primul meci sustinut de Zmarandescu pe reguli de box, dupa o pauza de aproape sase ani, iar palmaresul nu ii este favorabil, Catalin inregistrand in acest sport doua victorii si sase infrangeri.

Cu toate acestea, sportivul roman este increzator in sansele sale de a rasturna calculele hartiei si a-si trece in cont o noua centura de campion.

Interesant este ca detinatorul centurii de campion mondial la categoria grea, in versiunea IBA, este nimeni altul decat neo-zeelandezul Sonny Bill Williams, sportiv cunoscut mai ales pentru cariera de jucator de rugby.

author avatar
Cristi Ionita
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger