AcasăSPORTCatalin Zmarandescu este campion mondial de arte martiale mixte

Catalin Zmarandescu este campion mondial de arte martiale mixte

Luptatorul roman Catalin Zmarandescu a devenit campion mondial de arte martiale mixte, in versiunea IFC, dupa o victorie de senzatie obtinuta la Aldershot (Marea Britanie).

Sportivul roman a avut nevoie de aproximativ doua minute pentru a-l face knock-out pe americanul Vince Lucero.

Adversarul i-a creat ceva probleme lui Zmarandescu, in startul luptei, dar sportivul roman a revenit si a reusit sa obtina o victorie aplaudata la scena deschisa.

Catalin a reusit sa rastoarne calculele hartiei, Lucero fiind sportivul creditat cu prima sansa la victorie, mai ales gratie plusului de experienta.

De asemenea, Zmarandescu a spart si ghinionul avut in ultima perioada, luptatorul roman castigand doar una dintre ultimele cinci partide disputate pe reguli de arte martiale mixte.[youtube]CoD2cG5MSDI[/youtube]

In ciuda celor 40 de ani impliniti la sfarsitul lunii ianuarie, Zmarandescu a anuntat ca nu se da batut, urmatorul sau obiectiv fiind sa obtina victorii in SUA si Asia.

Imediat dupa meciul cu Lucero, Catalin le-a multumit celor care l-au sustinut in ultima perioada, mai ales in momentele dificile cauzate de problemele avute cu justitia.

author avatar
Cristi Ionita
2.940 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger