AcasăSPORTCatalin Zmarandescu: "Becali m-a facut TURNATOR! Daca deschid gura, cad multe capete!"

Catalin Zmarandescu: „Becali m-a facut TURNATOR! Daca deschid gura, cad multe capete!”

Intre doua antrenamente extrem de dure, luptatorul roman Catalin Zmarandescu are timp sa faca si cateva dezvaluiri incendiare despre fostul sau patron, Gigi Becali.

Stabilit de doi ani la Londra, unde locuieste intr-un apartament inchiriat, Zmarandescu sustine ca relatia pe care a avut-o cu Gigi Becali l-a ridicat, dar l-a si ingropat mai apoi.

Intr-un interviu acordat pentru gsp.ro, Zmarandescu sustine ca „singura mea greseala in cazul sechestrarii a fost ca n-am insistat mai mult sa-i predea pe hoti la Politie, dar oricum cu Gigi nu te puteai intelege. Cand ii intra ceva in cap, nu i-l mai scoate nici dracu’!”.

Partas la actiunea prin care oamenii lui Gigi Becali i-au sechestrat pe hotii care ii furasera masina patronului de la Steaua, Catalin Zmarandescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare, cu suspendare, la fel ca latifundiarul din Pipera.

Luptatorul sustine ca a trecut prin momente cumplite in acea perioada. „Firma de paza pe care o aveam s-a desfiintat. Am vandut casa, am vandut masina si am intentat actiunea de divort, pentru ca sotia nu numai ca nu mi-a fost alaturi, ba din contra. O vreme mi-am dorit doar moartea” spune Zmarandescu.

Acesta il ataca in termeni duri pe Gigi Becali, patronul clubului Steaua si personajul pentru care a indeplinit rolul de bodyguard pentru mai multi ani. „Becali m-a facut TURNATOR! Daca deschid gura, cad multe capete, inclusiv al lui!” este mesajul dur lansat de Zmarandescu.

Campionul mondial de arte martiale mixte, in versiunea IFC, il acuza pe Gigi Becali ca „el crede in Dumnezeul tuturor, numai in al lui, nu! Cineva care spune ca e atat de apropiat de Dumnezeu n-ar putea sa raneasca atatia oameni. El se ascunde in spatele familiei si al Celui de Sus. Si in politica la fel, cineva l-a sfatuit sa speculeze partea asta cu religia, pentru ca nimeni n-o facea, iar el s-a conformat. Ca de prost nu e prost, lui ii lipseste caracterul. Gandeste-te numai cum l-a umilit pe nasul sau, pe Gica Hagi! La fel si cu mine…”.

Interesant este ca, in ciuda atacului la adresa lui Gigi Becali, Zmarandescu nu uita de prima dragoste, respectiv clubul Steaua. Luptatorul a fost prezent in galeria Stelei la meciul pe care trupa lui Laurentiu Reghecampf l-a pierdut, cu 1-3, pe Stamford Bridge, contra lui Chelsea.

author avatar
Cristi Ionita
1.783 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger