AcasăSPORTCatalin Morosanu, victorie senzationala pe terenul adversarului

Catalin Morosanu, victorie senzationala pe terenul adversarului

Catalin Morosanu, marea vedeta Superkombat, a obtinut, sambata seara, una dintre cele mai importante victorii din cariera.

„Moartea din Carpati” l-a spulberat pe Brian Douwes, marea speranta a Olandei in sporturile de contact, chiar pe terenul acestuia, la Almere.

Morosanu a batut la Douwes ca la fasole si doar rezistenta olandezului la loviturile incasate a facut ca sportivul roman sa nu bifeze un succes prin knock-out.

In cele din urma, Morosanu a obtinut victoria la decizie si i-a produs lui Douwes prima infrangere dupa un an, perioada in care olandezul avea patru victorii consecutive.

Cristian Spetcu, celalalt roman implicat in gala Superkombat Almere, a incheiat la egalitate confruntarea cu marocanul Hamza Soesie, arbitrii-judecatori nereusind sa stabileasca un invingator nici macar dupa repriza suplimentara acordata.

Marele castigator al serii a fost marocanul Tarik Khbabez, care a castigat piramida disputata in limitele categoriei grea. Khbabez l-a facut knock-out pe turcul Gurhan Degermenci si l-a batut si pe olandezul Dexter Suisse pentru a-si asigura trofeul pus in joc si calificarea la Superkombat Final Tournament.

author avatar
Cristi Ionita
555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger