AcasăSPORTCatalin Morosanu se bate cu un "monstru" la Melbourne

Catalin Morosanu se bate cu un „monstru” la Melbourne

Catalin Morosanu abia asteapta sa faca o noua victima in ring

Catalin Morosanu, vedeta circuitului Superkombat, va sustine pe 7 septembrie, la Melbourne, unul dintre cele mai dificile meciuri din cariera de luptator de K1.

„Moartea din Carpati” urmeaza sa-l infrunte pe australianul Ben Edwards, un adevarat „monstru” de 1,91 metri inaltime si 125 de kilograme. Pe langa avantajul fizic, Edwards mizeaza din plin si pe aportul fanilor, mii de fani fiind asteptati la gala „Kings of Kombat 10”.

Edwards (28 de ani) s-a consacrat gratie puternicelor lovituri de pumni care au facut numeroase victime, campionul en-titre al Oceaniei avand, pana acum, 36 de victorii (32 de victorii obtinute prin knock-out, majoritatea in prima repriza) si opt infrangeri, multe dubioase, in urma unor decezii nefavorabile.

Printre victimele lui Edwards se regasesc luptatori precum Paul Slowinski, Raul Catinas, Mighty Mo, Carter Williams, Ramazan Ramazanov sau Dusko Basrak.

Chiar si asa, Catalin promite sa-si vanda scump pielea la Melbourne si sa-l razbune pe Catinas, luptator facut knock-out de Edwards anul trecut, la Tokyo.

“Am revazut meciul lui Edwards cu Raul. E un luptator extrem de puternic. Voi avea in fata un munte! Are cu 20 de kilograme mai mult decat mine si e cu 10 centimetri mai inalt, dar ii voi veni eu de hac. Sa stie sa nu se mai puna rau cu romanii. Il bat la el acasa sa ma tina minte!”, a amenintat Morosanu.

author avatar
Cristi Ionita
799 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger