AcasăSPORTCatalin Morosanu revine in ring, dupa aproape doua luni

Catalin Morosanu revine in ring, dupa aproape doua luni

Luptatorul roman Catalin Morosanu este marea vedeta a Grand Prix-ului Superkombat Constanta, care va avea loc pe 2 august, in Sala Sporturilor.

Morosanu a obtinut cateva victorii importante, impotriva unor adversari cu nume

Cu doar cateva zile inainte de gala de la malul marii, Morosanu s-a ales cu un sustinator de lux. Actrita americana Erika Eleniak, cunoscuta mai ales pentru aparitia in serialul Baywatch, s-a declarat o infocata sustinatoare a luptatorului roman.

Prezenta la Constanta, pentru a promova gala, Erika a precizat ca „Morosanu este un adevarat personaj. Se poate adapta oricarei situatii. Asta inseamna sa fii un bun interpret. Morosanu este absolut senzational in ring. Are un stil inconfundabil. Cu siguranta ii voi urmari evolutia la gala de la Constanta”.

Morosanu revine in ring dupa aproape doua luni. Ultimul sau meci s-a incheiat cu un esec controversat, „Moartea din Carpati” pierzand, la decizie, confruntarea cu cehul Tomas Hron de la Praga, din 12 iunie.

Erika Eleniak are peste 40 de filme la activ

De aceasta data, luptatorul roman il va infrunta pe grecul Giannis Stoforidis, poreclit Hercule. Stoforidis este marea speranta a Greciei de la categoria grea, desi a pierdut ultimele doua meciuri, cu surinamezul Redouan Cairo si cu turcul Bahadir Sari.

Alti sapte romani vor fi implicati in gala de la Constanta. Alex Filip va lupta intr-un superfight la categoria mijlocie, cu un adversar ce urmeaza a fi determinat. Claudiu Badoi se va bate cu Alexandru Popescu in limitele categoriei -71 de kilograme. Amansio Paraschiv si Cristian Milea se bat si ei la -71 de kilograme. Primul cu spaniolul Jonay Risco, iar al doilea cu turcul Cenik Cankurtaranoglu. Vlad Grigore il infrunta, la categoria super cruiserweight, pe spaniolul Moises Baute, iar Sebastian Ciobanu il va infrunta, in limitele aceleiasi categorii, pe neamtul Nikolaj Falin.

author avatar
Cristi Ionita
551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger