AcasăSPORTCatalin Morosanu a castigat SuperKombat Podgorica

Catalin Morosanu a castigat SuperKombat Podgorica

Luptatorul roman Catalin Morosanu a castigat piramida SuperKombat Podgorica, prima piramida organizata de promoter-ul Edi Irimia in acest an.

Morosanu a castigat prima piramida de K1 din cariera, dupa ce i-a invins fara probleme pe Utley Meriana, din Insulele Curacao, knock-out in repriza a doua, cu un high-kick de zile mari si pe brazilianul Anderson Braddock Silva, la decizie. Morosanu si-a asigurat, astfel, calificarea la Final 8 din noiembrie si ramane in cursa pentru castigarea marelui premiu (50.000 de euro si o masina ultimul racnet).

Alti luptatori romani implicati in SuperKombat Podgorica au obtinut si ei victorii: Raul Catinas l-a invins la decizie, 3-0, pe turcul Yuksel Aydin, iar Andrei Stoica l-a invins, cu 2-1, dupa o decizie discutabila, pe surinamezul Redouan Cairo. Ionut „Pitbull” Atodiresei a pierdut, tot dupa o decizie dubioasa, meciul cu austriaco-sarbul Sasa Jovanovic.

In celelalte meciuri s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

– Brian Douwes l-a invins, prin knock-out in repriza a treia, pe Dzevad Poturak

– Anderson Braddock Silva l-a invins, la decizie, pe Nikolaj Falin in prima semifinala a piramidei

– Ismael Londt l-a invins fara probleme, in 50 de secunde, pe germano-rusul Vladimir Toktasynov

– Goran Radonjic l-a invins, la decizie, pe Franky Munoz

author avatar
Cristi Ionita
853 afisari

1 COMENTARIU

  1. cine s gunoaiele astea nimeni nu au auzit de ei decit lumea interlopa din romania, sa mearga in USA sau Thailanda sa se lupte cu luptatori adevarati, acolo sa i vedem ce pot nu in Romania

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger