AcasăSPORTCat sta Messi pe bara, dupa accidentarea din meciul cu Atletico

Cat sta Messi pe bara, dupa accidentarea din meciul cu Atletico

Pe langa faptul ca a pierdut doua puncte pretioase, in meciul disputat seara trecuta, contra formatiei antrenate de Simeone, Atletico Madrid, Barcelona a ramas si fara starul Lionel Messi, nevoit sa ia o pauza fortata de cateva saptamani.

Desi in prima parte a meciului s-a descurcat de minune pe teren, argentinianul s-a accidentat, inainte de minutul 60. A incercat sa continue, dand semne ca are probleme musculare in zona inghinala, ba chiar a ajuns in grija staff-ului medical al Barcelonei, insa cand a inteles ca nu mai poate, a parasit suprafata de joc.

Meciul s-a incheiat, dupa timpul regulamentar de joc, cu tabela indicand scorul 1-1. Insa fanilor ros-albastrilor nu le-a mai stat gandul la rezultat, ci toti s-au preocupat de starea lui Messi. Odata incheiata partida si jucatorul evaluat de medici, din directia clubului spaniol s-a anuntat, pe pagina de Facebook, faptul ca argentinianul va lipsi de pe teren nu mai putin de trei saptamani, fiind diagnosticat cu o ruptura la muschiul aductor drept. Acest lucru inseamna ca vedeta Barcei va rata mai multe meciuri dar ca, foarte probabil, va fi recuperat pana la infruntarea cu Manchester City, din octombrie, din cadrul Champions League.

sursa foto: Facebook/FC Barcelona

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger