AcasăSPORTCat a cerut Petrescu pentru a deveni antrenorul nationalei! Suma cu toate...

Cat a cerut Petrescu pentru a deveni antrenorul nationalei! Suma cu toate zerourile!

Dan Petrescu isi respecta valoarea

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a dezvaluit, miercuri, ca Dan Petrescu avea pretentii exagerate la negocierile purtate pentru preluarea echipei nationale: „A vrut un milion de euro, de ce sa ne ascundem?”.

Dan Petrescu isi respecta valoarea

„Nasu'” Sandu a tinut sa faca aceste precizari drept raspuns la declaratiile lui Dumitru Dragomir referitoare la esuarea tratativelor FRF – Dan Petrescu. Astfel, conform spuselor presedintelui Federatiei, „Bursucul” este un antrenor prea scump pentru Romania: „Petrescu a vrut un milion de euro. Ce ne ascundem? Eu am purtat discutii cu Dan Petrescu, i-am spus ca pot sa-i ofer 400 de mii de euro, iar el mi-a spus «domnul presedinte, eu am un milion aici, dati-mi si mie macar 800.000». Nu pot sa-i dau 800.000 ca nu am de unde. Olaroiu a fost prima optiune la nationala, dar avea oferta de cateva sute de mii in plus din tarile arabe, apoi Boloni, apoi Iordanescu si Hagi, apoi Dan Petrescu si ultimul Piturca. Pe cine sa iei la nationala astazi daca il dai afara pe Piturca? Ca toti sunt sub angajament. Si nu mai joaca pe patriotism, joaca pe bani”.

Mircea Sandu nu are bani pentru antrenorii momentului

L-a reconfirmat pe Piturca

Convins ca actualul selectioner pastreaza sanse de calificare la barajul pentru „mondialul” din Brazilia, Sandu l-a reconfirmat in functie pe Victor Piturca: „Sa nu dam cu pietre, deocamdata. Daca Piturca realizeaza barajul, este senzational, daca se califica este una dintre cele mai mari realizari cu o echipa in formare. Castigi un timp fata de obiectivul din 2016. Si am pus acest obiectiv pentru ca trebuie sa-i dai timp de formare a echipei. Nu pleaca Piturca, cel putin eu nu-l demit. Nu l-am simtit ca vrea sa plece. Daca se satura si pleaca el, ne va fi foarte greu. Trebuie sa te descurci cu ce ai pe aici prin interior, ca sa aduci un antrenor strain te costa cel putin un milion si jumatate de euro. Capello are opt milioane la rusi, dar ai Gazprom-ul in spate ce sa-i faci. Noi suntem in deficit patru milioane anul acesta si cu trei anul trecut, sapte milioane deficit”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger