AcasăSPORTCastorul canadian il tine in corzi pe Bute

Castorul canadian il tine in corzi pe Bute

Lucian Bute se va intoarce in Canada pe 4 decembrie, urmand ca spre sfarsitul anului sau chiar in ianuarie 2012 campionul roman sa devina canadian cu acte in regula. Printre alte drepturi pe care le va avea, Lucian va putea sa candideze la alegerile federale, provinciale sau teritoriale.

Bute nu va renunta la cetatenia romana nici macar pentru castorul canadian

Campionul mondial IBF la supermijlocie a intrat in linie dreapta pentru a deveni cetatean canadian. „Pana la sfarsitul acestui an, voi da acel examen pentru a lua cetatenia canadiana. Ma pregatesc, invatand dintr-un manual lucruri legate de istoria, geografia sau politica acestui stat. La examen vor fi 20 de intrebari, iar eu trebuie sa raspund corect la minimum 15 dintre ele”, spune vedeta clubului Interbox. Testele cuprind citeva sute de modele de intrebari, carora pugilistul nostru trebuie sa le faca fata.

De pilda, este bine sa stie ce reprezita castorul pentru canadieni (este simbolul oficial al tarii), cum se numeste imnul national (“O Canada), care este sportul national de iarna (hochei), care este populatia estimata a tarii (33 de milioane), cine e monarhul statului (Regina Elisabeta II) sau cate districte electorale exista (308). Printre drepturile care le va dobandi Lucian este si acela de a candida la alegerile federale, provinciale sau teritoriale. Cu faima pe care o are in Quebec, Bute poate ajunge chiar guvernator al provinciei.

Suporter de lux pentru Otelul

Lucian Bute va fi prezent in tribunele „National Arena” la meciul din Liga Campionilor dintre Otelul si FC Basel. ”Voi merge la meciul cu Basel, sper sa le port noroc la fel cum a fost in Supercupa si sper ca Otelul sa castige primele puncte. In plus, este un moment prielnic pentru a vedea si eu noul stadion national”, a spus campionul.

Florea a cumparat manusile lui Bute

Sorin Florea si Lucian Bute formeaza o echipa imbatabila

Manusile purtate de Lucian in meciul cu francezul Mendy s-au vandut cu suma de 10.001 euro, bani care vor ajuta la renovarea Clubului de Box din Pechea. Dupa doua saptamani de licitatie pe okazii.ro, managerul lui Lucian, Sorin Florea, patronul de la Merkur Casino si Merkur Gaming, a iesit castigator in licitatia care a inceput de la 500 de euro si pentru care s-au facut 47 de oferte.

author avatar
Sebastian Stan
909 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger