AcasăSPORTCasting pentru postul de antrenor la Rapid?! Între ce variante se zbat...

Casting pentru postul de antrenor la Rapid?! Între ce variante se zbat giuleștenii

Casting pentru postul de antrenor la Rapid?! Între ce variante se zbat giuleșteniiCasting pentru postul de antrenor la Rapid?! Între ce variante se zbat giuleștenii

Rapidul este în căutare disperată de antrenor după demiterea lui Cristiano Bergodi. Giuleștenii au pe masă nume mari, dar trebuie să se hotărască pe cine se bazează pentru sezonul viitor.

Situația Rapidului este una neagră. Deși au intrat în playoff la doar 4 puncte de liderul FCSB, sperând chiar la titlu, nu au mai câștigat niciun meci de atunci. Un egal și șase înfrângeri are Rapidul de la finalul sezonului regulat.

Varianta fanilor

Din punctul de vedere al suporterilor Rapidiști, cel mai potrivit antrenor care ar putea să o scoată pe Rapid din groapa în care a intrat recent, ar fi Marius Șumudică.

Șumi a mai antrenat Rapidul, ba mai mult, s-a declarat întotdeauna ca fiind rapidist convins, iar acum este liber de contract și poate veni oricând la echipă, dacă cele două părți ajung la un consens.

Până una alta, însă, mai sunt nume pe listă care ar putea să-i ia fața, având în vedere că Șumi nu este pe placul lui Dan Șucu, acționarul majopritar din Giulești.

Constantin Zotta are două propuneri: Marius Măldărășanu și Laurențiu Reghecampf

Eu am două variante şi chiar nu ştiu care să zic că e mai bună. Ambele îmi plac. Zic de Măldărăşanu, care are un fotbal care face fanii să se bucure de ceea ce văd. E rapidist, a fost chiar căpitanul Rapidului.

Ce clauză poate să aibă la Sibiu? 300.000 – 400.000 de euro? Tu, Rapid, îi plăteşti clauza şi îl iei. Dacă eşti club mare, asta faci. Iar a doua variantă pentru Rapid, pentru că am văzut comportamentul jucătorilor…

Papeau se crede primadonă și trebuie să vină cineva cu autoritate. Eu m-am gândit la Reghecampf. Pentru că pe Răzvan Lucescu nu poţi să-l convingi. Eu vorbesc aici de soluţii realiste” , a declarat Constantin Zotta.

Giuleștenii l-au sunat și pe Conceicao

“Șefii Rapidului l-au contactat pe antrenorul portughez Toni Conceicao să încerce să îl convingă să vină în Giulești. Deocamdată a fost vorba de o luare de poziție vis a vis de portughez.

Bineînțeles, dacă părțile vor ajunge la un acord. Se va discuta cu Toni Conceicao, vom vedea ce se va întâmpla și cu Marius Șumudică”, a spus Cristi Coste.

Un vis frumos

Printre toate numele vehiculate care ar putea să-i ia locul lui Lobonț, apare și un gigant. Conducerea Rapidului încearcă imposibilul, și anume de a-l aduce pe banca tehnică pe Mircea Lucescu.

Negocierile cu Şumudică sunt pe ”hold”, antrenorul nefiind pe placul lui Şucu, în timp ce, cu Lucescu se încearcă tot posibilul. Giuleştenii trag de el să nu mai plece din România, să vină la Rapid. Lucescu amână raspunsul, motivul fiind interesul de la Besiktas. Mingea e la el”, au declarat surse din apropierea clubului.

author avatar
Mihail Ioan
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger