AcasăSPORTCastiguri de 7,4 milioane de dolari pentru Halep

Castiguri de 7,4 milioane de dolari pentru Halep

Simona Halep nu este doar cea mai buna jucatoare de tenis romanca a momentului, ci si sportiva cu milioane de dolari incasate din castiguri!

Simona Halep are un inceput de an fantastic

De cand a devenit jucatoare profesionista, Simona Halep si-a trecut in palmares 10 trofee, dar si numeroase alte finale disputate (Roland Garros si Turneul Campioanelor). Pentru toate aceste rezultate, constanteanca a fost rasplatita pe masura, acumuland 7,41 milioane de dolari din premii. Numai in 2015, Halep a strans 854.471 de dolari (invingatoare la Shenzen si Dubai); doar Serena Williams (2,7 milioane de dolari, s-a impus la Australian Open) si Maria Sarapova (1,55 milioane đe dolari, finalista la A.O.) au castigat mai mult decat ea in primele doua luni din acest an.

Revine direct la Indian Wells

Chiar daca isi anuntase participarea la Doha, in Qatar (turneu cucerit in 2014), Simona a fost nevoita sa declare forfait din cauza oboselii acumulate la Dubai. Pana pe 9 martie, romanca nu va juca niciun meci de tenis, revenirea ei in circuitul WTA urmand a se produce la Indian Wells. Halep va ramane, apoi, tot in America, pentru turneul de la Miami (23-30 martie), si acesta o borna importanta in calendarul WTA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger