AcasăSPORTCastigatorul de la Barcelona, Pastor Maldonado, si-a scos varul din flacari

Castigatorul de la Barcelona, Pastor Maldonado, si-a scos varul din flacari

Incendiul de la boxele Williams a produs mai multe victime

Duminica, la nici o ora dupa ce pilotul venezuelean Pastor Maldonado castiga prima cursa de F1 din cariera, la boxele echipei Williams a izbucnit un incediu devastator, 31 de angajati ai team-urilor competitoare avand nevoie de ingrijiri medicale.

Incendiul de la boxele Williams a produs mai multe victime

In timp ce echipa Williams sarbatoarea prima victorie in F1 dupa 8 ani, boxele englezilor au luat foc. Se pare ca incendiul a fost provocat de explozia combustibilului care era pregatit pentru transport, ca parte a procedurilor obisnuite de la finalul curselor.

Pastor Maldonado si-a scos varul din incendiu

O alta varianta este ca focul a izbucnit din cauza unor probleme electrice de la masina avariata a lui Bruno Senna (colegul lui Pastor Maldonado), care se tamponase cu Michael Schumacher in timpul cursei. Intregul paddock a fost acoperit de un fum negru, personalul echipelor de Formula 1 fiind evacuat.

L-a salvat pe Manuel

Pastor Maldonado a mai jucat inca o data rolul eroului in Catalunya si l-a scos din flacari pe varul sau, Manuel. Nici boss-ul Frank Williams, care isi sarbatorea implinirea a 70 de ani, nu a scapat usor, acesta fiind in garaj in timpul izbucnirii incendiului. FIA a anuntat ca a initiat o investigatie impreuna cu autoritatile din Spania pentru elucidarea cazului.

author avatar
Sebastian Stan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger