AcasăSPORTCastigatoarea Cupei Romaniei se muta la Budapesta

Castigatoarea Cupei Romaniei se muta la Budapesta

CFR face tot posibilul sa se intoarca la vechiul nume, KVSC, care si acum produce numeroase controverse in Cluj-Napoca.

Totusi, nu-i exclus ca istoria sa se repete, caci finantatorul Arpad Paszkany cauta sa vanda echipa. Iar viitorii patroni ai ultimei castigatoare a Cupei Romaniei pot fi oameni de afaceri din Budapesta, cu care se poarta tratative intense! Se zvoneste ca transferul de putere la CFR Cluj se va realiza in aceasta vara, pana la startul cupelor europene. Ce-i drept, nu este nicio graba, caci gruparea „feroviara”, desi a cucerit Cupa, nu poate juca in cupele europene din pricina starii de insolventa in care se afla.

In februarie 2015, cand CFR Cluj a intrat in insolventa, datoriile clubului se ridicau la aproape 100 de milioane de lei! Din aceasta suma, peste 50 de milioane erau datorii la bugetul statului!

Informatia ca Paszkany nu mai poate tine echipa a fost dezvaluita de Iuliu Muresan, presedintele clubului. Imediat dupa finala cu Dinamo, Muresan a declarat: „Suntem in discutii cu alti investitori care sa se alature conducerii de acum. Impreuna, vrem sa scoatem CFR Cluj din insolventa si sa redevenim ceea ce am fost acum cativa ani”.

Cu numai doi ani in urma, Paszkany anunta ca a cedat gratuit actiunile pe care le detine la CFR Cluj. Donatia a fost facuta pentru 10 ani unui grup de 29 de firme din Transilvania. Se prea poate, insa, sa fi fost vorba despre societati controlate tot de omul de afaceri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger