AcasăSPORTCastig de 225 de milioane de dolari pentru Mayweather

Castig de 225 de milioane de dolari pentru Mayweather

Mayweather a facut avere din box

Cel mai valoros pugilist al momentului a devenit si cel mai bogat boxer de pe mapamond. Floyd Mayweather a acceptat sa dezvaluie uriasa suma castigata in urma meciului cu Manny Pacquiao.

Mayweather a facut avere din box

Numai din bursa, campionul neinvins a castigat 180 de milioane de dolari, alte 45 de milioane provenind din contracte de publicitate si… pariuri sportive! In primul interviu televizat acordata dupa meciul cu Manny Pacquiao, Mayweather nu s-a ferit sa se laude cu cele 225 de milioane de dolari stranse de pe urma galei din Las Vegas: „Ani de zile oamenii au spus ca sunt nebun cand eu le ziceam ca voi fi primul boxer din istorie care face 100 sau chiar 200 de milioane de dolari intr-o noapte. Atunci au zis ca sunt nebun, iar acum isi inghit cuvintele fiindca am castigat peste 225 de milioane din lupta cu Pacquiao!”.
Despre accidentarea la umar a filipinezului, americanul nici nu vrea sa auda. Mayweather crede ca Pacquiao cauta scuze pentru bataia incasata in ring: „Astea sunt scuze si eu nu cred in ele. In ring, era rapid, lovea si cu stanga, si cu dreapta, le arunca pe ambele, repede si tare. Atunci nu-l mai durea umarul? Sunt foarte suparat pe el, foarte suparat. Am vrut sa-i acord revansa, dar m-am razgandit. El nu stie sa piarda, esre un las. E o dovada de lasitate, tot circul asta cu accidentarea. Daca ne mai batem de inca 100 de ori, o sa castig de 100 de ori! Manny Pacquiao, nu esti la nivelul meu, nu vei fi niciodata la nivelul meu, sa nu uiti asta!”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger