AcasăSPORTCasillas vine la City sa-i ia locul lui Pantilimon!

Casillas vine la City sa-i ia locul lui Pantilimon!

Ziaristii spanioli sunt convinsi ca Iker Casillas va semna cu Manchester City, echipa la care titular este Costel Pantilimon (foto)

Titular in echipa nationala a Spaniei si unul dintre cei mai valorosi portari din toate timpurile, Iker Casillas este aproape de a lua o decizie care cu siguranta va zgudui lumea fotbalului.

Ziaristii spanioli sunt convinsi ca Iker Casillas va semna cu Manchester City, echipa la care titular este Costel Pantilimon (foto)

La 32 de ani, ”San Iker” nu mai vrea sa fie rezerva si se pregateste sa paraseasca Real Madrid! Anuntul trebuie luat foarte in serios, din moment ce vine livrat chiar de cotidianul ”AS”, ziarul de casa al gruparii ”blanco”. Sursa citata a scris, ieri, ca seicul Bin Zayed al Nahyan s-a intalnit weekend-ul trecut cu Florentino Perez intr-o prima runda de negocieri privind transferul lui Iker Casillas la Manchester City.

”Vrea sa plece din aceasta iarna, de teama sa nu-si piarda locul in primul «11» al Spaniei. Se apropie Cupa Mondiala din Brazilia, iar concurenta cu Victor Valdes este apriga”, a notat ”AS”. Pentru Costel Pantilimon, vestea este una teribila. Abia ce-a castigat concurenta cu Joe Hart, titularul nationalei Angliei, si trebuie sa-I faca fata si ”taifunului” Casillas, portar dornic sa apere dupa ce Diego Lopez l-a ”pensionat” de aproape un an.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger