AcasăSPORTCasillas vrea liniste de sarbatori: "Accept decizia antrenorului Mourinho"

Casillas vrea liniste de sarbatori: „Accept decizia antrenorului Mourinho”

Capitanul de drept al Realului si unul dintre cei mai legendari jucatori din intreaga istorie „blanco” a dezvaluit faptul ca antrenorul Jose Mourinho i-a dat de inteles in ultima saptamana ca nu va evolua deloc in partida de la Malaga.
Iker Casillas s-a ferit sa comenteze in vreun fel esecul echipei sale din ultima etapa de campionat, scor 1-3 pe terenul formatiei Malaga, insa admite ca Mourinho l-a pregatit, oarecum, pentru banca de rezerve: „Ma simt foarte bine la Real. Trebuie sa acceptam decizia antrenorului, iar eu trebuie sa ma antrenez mai mult pentru a-i recastiga încrederea.

Este adevarat ca in timpul saptamanii am avut senzatia ca nu voi juca la Malaga, dar nu a fost vreo problema, mi-am vazut in continuare de antrenamente. Ce era important, era ca echipa sa castige pentru a reduce diferenta fata de Barcelona si fata de Atletico”. In privinta raporturilor sale viitoare cu tehnicianul lusitan, Casillas da de inteles ca acestea vor ramane la fel: „Trebuie sa ma antrenez mai mult in aceasta competitie cu Adan, care este una sanatoasa. Mourinho nu mi-a spus nimic, nu mi-a explicat nimic referitor la trecerea mea pe banca. Nu mi-a dat explicatii atunci când am jucat, nici când n-am facut-o. Coechipierii mi-au aratat toata sustinerea lor, la fel cum noi toti îl sustinem si pe Antonio Adan”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger