AcasăSPORTCasillas: Acest meci nu trebuie considerat drept o simpla plimbare in parc

Casillas: Acest meci nu trebuie considerat drept o simpla plimbare in parc

(foto: wikipedia)

Iker Casillas crede ca meciul din sferturile de finala dintre Spania si Franta nu va fi unul usor mai ales ca spaniolii nu i-au invins pana acum pe francezi intr-un meci oficial.

(foto: wikipedia)

Postarul spaniol Iker Casillas este sigur ca meciul pe care echipa sa il va disputa, sambata seara, impotriva francezilor va fi unul foart greu, ce nu trebuie asemuit unei plimbari prin parc.

„Acest meci nu trebuie asemuit unei simple plimbari prin parc ori ca ii vom distruge, pentru a-i invinge avem trebuie sa muncim mult”, a declarat goalkeeper-ul spaniol, citat de marca.com.

Teama acestuia survine mai ales pentru ca, pana acum, Spania nu a invins, intr-un meci oficial, Franta. Cu toate acestea el spera ca statisticile vor fi date uitarii sambata seara, mai ales ca echipa franceza este dezbinata dupa infrangerea sufertita in fata Suediei, cu 0 – 2.

„Statisticile sunt facute pentru a fi distruse. Franta detine o echipa foarte buna, condusa de un antrenor fantastic. Va trebui sa luptam ca sa-i infrangem”, a spus acesta.

Meciul dintre Spania si Franta, contand pentru accederea in semifinalele EURO 2012, se va desfasura sambata seara, de la ora 21.45, fiind difuzat de TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD.

author avatar
Ionut Zgimbau
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger