AcasăSPORT"Cascadorii Rasului": Mexes s-a accidentat la solar!

„Cascadorii Rasului”: Mexes s-a accidentat la solar!

Philippe Mexes, de la AC Milan, este considerat, inca, unul dintre cei mai buni fundasi centrali din lume, dar inteligenta pare sa nu-l dea afara din casa pe internationalul francez.

Mexes a lipsit de la ultimele meciuri jucate de AC Milan, iar absenta sa a reprezentat o surpriza, in conditiile in care francezul este apreciat, printre altele, pentru constanta sa.

Initial s-a spus despre el ca a suferit o accidentare „bizara” sau „jenanta”, fara a se preciza concret ce, insa presa italiana arunca, miercuri, o bomba uriasa.

Mexes are probleme din cauza orelor mult prea multe petrecute la solar. Francezul s-a ales cu o „retinopatie”, afectiune a retinei, pe motiv ca se foloseste de solar fara a utiliza ochelari de protectie.

Tuttosport anunta ca Mexes ar putea reveni in lot la meciul cu Catania, de duminica, insa conducerea lui Milan este decisa sa-l amendeze pe fundas. In varsta de 31 de ani, Mexes a jucat doar pentru trei echipe la seniori, Auxerre, AS Roma si AC Milan, si a marcat un gol in 29 de selectii la nationala Frantei.

author avatar
Cristi Ionita
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger