AcasăSPORTCaroline Wozniacki, cucerita de un jucator de golf

Caroline Wozniacki, cucerita de un jucator de golf

Caroline Wozniacki, liderul clasamentului mondial de tenis, s-a cuplat cu Rory McIlroy, un jucator de golf din Irlanda de Nord.

La doar cateva zile de la despartirea de Holly Sweeney, o jucatoare de golf recunoscuta si pentru aparitiile mai putin decente, nord-irlandezul Rory McIlroy, unul dintre cei mai buni jucatori de golf din lume, a dat lovitura.

McIlroy (22 de ani) s-a cuplat cu Caroline Wozniacki, nimeni alta decat cea mai buna jucatoare de tenis a momentului. Daneza, care a implinit 21 de ani saptamana trecuta, poate sta linistita din punctul de vedere al castigurilor. McIlroy tocmai si-a trecut in cont US Open, primul mare turneu castigat de nord-irlandez in circuitul profesionist, si a devenit cel mai tanar castigator al US Open-ului de la Bobby Jones, din 1923, incoace.

Mai mult, McIlroy este nascut in Holywood, un orasel cu 12.000 de locuitori din Irlanda de Nord, locuieste intr-o casa de langa Belfast evaluata la 2,2 milioane de lire sterline si a adunat din golf peste 6 milioane de lire sterline.

author avatar
Cristi Ionita
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger