AcasăSPORTCaroline Garcia despre Irina Begu: „O tiganca de c...t!”

Caroline Garcia despre Irina Begu: „O tiganca de c…t!”

Caroline Garcia arata ca are grave probleme de vedere atunci cand vorbeste despre Irina Begu

Dupa ce a tinut capul de afis la Miami Open prin rezultatele obtinute, Irina Begu a mai facut un meci mare. Si tot in SUA, la turneul pe zgura de la Charleston, dotat cu premii totale in valoare de 753.000 de dolari.

Caroline Garcia arata ca are grave probleme de vedere atunci cand vorbeste despre Irina Begu

Din pacate, romanca a fost protagonista unui incident neplacut in timpul jocului cu ocupanta pozitiei 44 WTA, Caroline Garcia. In setul 2, la scorul de 5-5, frantuzoaica a avut o iesire nervoasa la adresa Irinei Begu, fiind auzita spunand: „Uite, o sa pierd in fata acestei tiganci de c***t!”. A nimerit-o doar partial: da, a pierdut (4-6, 6-2-6, 6-7), dar nu in fata unei tiganci!  Irina Begu are un ten alb, ca laptele, cum Caroline Garcia nici macar nu a visat vreodata.
Altfel, meciul a foarte extrem de echilibrat si a durat doua ore si 46 de minute. Pe durata sa, Irina (25 de ani) a servit 9 asi si a comis 6 duble greseli, iar procentajul primului serviciu a fost de 62%. Romanca si-a adjudecat 73% dintre punctele jucate cu primul serviciu si 46% dintre cele cu serviciul 2. Irina si-a pierdut de 3 ori serviciul si a castigat facut doar doua break-uri. Totusi, Begu a castigat mai multe puncte decat Garcia, 114 comparativ cu 106. A fost primul meci in acest an jucat pe zgura de catre Begu, in conditiile in care este suprafata ei favorita.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger