AcasăSPORTCarlos Tevez , cea mai mare amenda din istoria fotbalului. Afla cat!

Carlos Tevez , cea mai mare amenda din istoria fotbalului. Afla cat!

(foto: guardian.co.uk)

Atacantul argentinian al echipei engleze de fotbal Manchester City a primit o amenda de nu mai putin de 1 milion de lire sterline ( 1.15 milioane de euro) din partea clubului pentru ca a refuzat sa intre in joc la meciul din Liga Campionilor cu Bayern Munchen, disputat la sfarsitul lunii septembrie.

(foto: guardian.co.uk)

Intr-un comunicat, clubul din Manchester arata ca Tevez, care primeste 250.000 de lire sterline pe saptamana, a primit o amenda echivalind cu patru saptamani de salariu. Argentinianul, care nu a mai jucat pentru Manchester City dupa acest incident, a fost, de asemenea, suspendat pentru doua saptamani – o pedeapsa deja efectuata – si a primit un avertisment in legatura cu atitudinea sa viitoare.

Clubul englez a subliniat ca jucatorul nu a respectat cinci reguli, intre care si cea care „il obliga sa participe la orice meci pentru care a fost retinut”. Antrenorul Roberto Mancini si-a exprimat furia dupa meciul contra bavarezilor. El a anuntat ca Tevez este „terminat” si ca el nu-l va mai folosi niciodata ca jucator.

Din spusele atacantului, acest incident a fost urmarea unei neintelegeri, explicand ca a refuzat sa se incalzeasca, pentru ca o facuse deja.

author avatar
Razvan Telegescu
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger