AcasăSPORTCarl Froch se uita cite trei ore pe zi la meciurile lui...

Carl Froch se uita cite trei ore pe zi la meciurile lui Bute

Froch face 5 ore de antrenamente fizice pe zi

Pugilistul britanic este atat de obsedat sa obtina o noua victorie in fata propriilor fani din Nottingham, pe 26 mai, incat a ajuns chiar sa faca un studiu intens al meciurilor disputate de Lucian Bute pana acum.

Froch si superba sa logodnica

“Cobra” Froch a dezvaluit ca pierde cam 8 ore pe zi cu pregatirea pentru meciul impotriva lui Bute. Pugilistul britanic petrece cinci ore pe zi in sala Institului de Sport din Sheffield, unde efectueaza doua antrenamente fizice de cate doua ore si jumatate fiecare. Fiecare sedinta de pregatire fizica este urmata de una de o ora si jumatate in care Froch urmareste, de cele mai multe ori pe laptop, meciuri disputate de Lucian Bute, adversarul sau din 26 mai, de la Nottingham.

Froch face 5 ore de antrenamente fizice pe zi

Astfel, “Cobra” face cam trei ore pe zi studiu video asupra campionului IBF de la categoria super-mijlocie. De cele mai multe ori, Carl urmareste meciurile lui Bute pe laptop alaturi de Rachael Cordingley, superba sa logodnica, despre care britanicul spune deseori ca este “cel mai mare fan si cel mai important consilier al meu”. Froch recunoaste ca este atat de pregatit pentru meciul cu Bute incat a ajuns chiar sa-l viseze pe pugilistul roman. Altfel, dat in urmarire generala de oamenii lui Froch, Lucian a aparut pe interval pozand intr-un restaurant britanic.

Bute este gata “sa-i dea la coaste” britanicului

Boxerul roman nu a vrut sa dezvaluie locatia exacta unde se afla, dar a precizat ca nu se antreneaza in Londra. De asemenea, Bute spune ca nu mai are probleme de sanatate, nici macar la piciorul afectat de infectie, si nu are probleme cu greutate, cele 2-3 kilograme pe care le mai are de dat jos pana la cantarul oficial de saptamana viitoare putand disparea chiar intr-un interval de cateva ore.

author avatar
Cristi Ionita
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger