AcasăSPORTCarl Froch, director de imagine la Nottingham Forest!

Carl Froch, director de imagine la Nottingham Forest!

Froch si familia nu lipsesc de la meciurile lui Nottingham Forest

Pugilistul britanic are viitorul asigurat, chiar daca s-ar retrage maine din activitate. Cartl Froch va fi instalat, cat de curand, in functia de director de imagine al clubului de fotbal Nottingham Forest.

Froch si familia nu lipsesc de la meciurile lui Nottingham Forest

Gruparea din Nottingham, condusa pana nu de mult de regretatul Nigel Doughty, a intrat in proprietatea miliardarului kuweitian Fawaz Al Hasawi, unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei, un afacerist care promite sa revitalizeze echipa favorita a pugilistului Carl Froch.

Al Hasawi detine o echipa de fotbal si in tara natala

De altfel, in incercarea de a-si atrage sustinerea fanilor locali, Al Hasawi a anuntat ca va distribui in puncte cheie ale organigramei clubului diferite personalitati locale.

Coleg cu Miss Anglia  2010

Jessica Linley a fost Miss Anglia 2010

Carl Froch va deveni director de imagine, el nelipsind de la meciurile sustinute de Forest pe teren propriu, in timp ce director sportiv ar urma sa fie numit Nigel Clough, jucator format la Nottingham Forest si care a evoluat in peste 400 de meciuri pentru gruparea de pe „City Ground”. Al Hasawi spera sa-l instaleze in functia de manager pe Stuart Pearce, un alt fost mare jucator al „padurarilor”, dupa ce acesta va conduce nationala Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Londra. Ca PR al clubului va fi angajata Jessica Linley, Miss Anglia 2010. Nottingham Forest a incheiat sezonul precedent pe locul 19 in Liga a doua engleza, salvandu-se in extremis de la retrogradare.

author avatar
Cristi Ionita
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger