AcasăSPORTCare distanțare? Au câștigat Cupa, au sărbătorit grămadă în stradă, ca în...

Care distanțare? Au câștigat Cupa, au sărbătorit grămadă în stradă, ca în vremurile bune! VIDEO

A fost o explozie de bucurie în rândul jucătorilor, staff-ului și mai ales al suporterilor napoletani, după ce echipa antrenată de Gennaro Gattuso a învins Juventus și a câștigat Cupa Italiei.

Chiar dacă partida s-a jucat fără spectatori în tribune, din motive ce țin de prevenirea răspândirii noului coronavirus, imaginile surprinse la finalul înfruntării de la Roma nu prea mai lasă loc de interpretări – distanțarea fizică atât de recomandată de specialiști a fost dată uitării cu desăvârșire. Atât pe teren, cât și pe străzile din Napoli, unde suporterii au ieșit în număr uriaș pe străzi, cu steaguri și multă voie bună. Au cântat și au dansat ca în vremurile de dinaintea pandemiei, iar imaginile fac înconjurul internetului.

De altfel, nu puțini au scăpat din vedere că victoria (scor 4-3, după penalty-uri) în fața „Bătrânei Doamne” a fost sărbătorită din plin și pe gazon. Jucătorii s-au îmbrățișat zâmbind larg, n-au uitat de hora bucuriei, și cu atât mai mult de pozele de grup. Tot ca în vremurile… bune!



123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger