AcasăSPORTCapitanul Terry si managerul Benitez au sarit la bataie!

Capitanul Terry si managerul Benitez au sarit la bataie!

John Terry ar fi in stare sa-i ia gatul lui Rafa Benitez

„Incredibil, sa vezi ca-l loveste!”, au reactionat coechipierii in momentul in care l-au vazut pe John Terry indreptandu-se furios spre antrenorul Rafa Benitez, luni, la antrenamentul desfasurat la baza „Combham”.

John Terry ar fi in stare sa-i ia gatul lui Rafa Benitez

Cu 9 zile inaintea duelului cu Steaua, din „optimile” Europa League”, vestiarul echipei Chelsea este un viespar! Conform „The Sun”, luni, capitanul John Terry si managerul Rafa Benitez au fost la un pas de bataie.

Rafa Benitez

De altfel, coechipierii internationalului englez chiar se asteptau ca acesta sa-l loveasca pe tehnicianul in varsta de 53 de ani, fost castigator al Ligii Campionilor cu Liverpool, in 2005. Nemultumit de reprosurile pe care i le-a adus reputatul antrenor spaniol dupa esecul de la Manchester, 0-2 pe terenul lui City, capitanul John Terry a rabufnit; nu doar ca l-a  injurat de mama focului, dar l-a si amenintat cu bataia pe Benitez, si doar interventia colegilor de echipa a stopat incaierarea dintre ei!

Spre deosebire de Chelsea, atmosfera la Steaua este una cat se poate de relaxanta. Victoriosi, luni seara, in meciul cu Universitatea Cluj, bucurestenii conduc detasat in Liga 1 si asteapta increzatori partida din 7 martie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger