AcasăRecomandariCapitanul Stelei a refuzat o oferta de 1,5 milioane euro: Bourceanu a...

Capitanul Stelei a refuzat o oferta de 1,5 milioane euro: Bourceanu a cerut arabilor DUBLU sau NIMIC!

Alexandru Bourceanu intra din ianuarie in ultimele sase luni de contract, motiv de negociat in forta cu orice club interest de serviciile sale.

Bourceanu are pretentii de jucator la Borussia Dortmund

Si, totusi, internationalul Stelei parca are pretentii exagerate, considera apropiatii jucatorului. Astfel, conform ”stiridesport.ro”, Bourceanu (28 de ani) ar fi refuzat o oferta de 1,5 milioane de euro, venita din partea unui puternic club arab, solicitand un salariu anual dublu! ”Sa fie clar, fara trei milioane, nu semnez nimic!”, i-a anuntat stelistul pe emisarii veniti sa-l abordeze cu ocazia partidei din Liga Campionilor cu Schalke 04, de saptamana trecuta. Pe de alta parte, in afacere s-a bagat si clubul Steaua; ca sa-si cedeze capitanul chiar din aceasta iarna, gruparea ”militara” cere doua milioane de euro, un pret de transfer considerat exagerat pentru un fotbalist care devine liber de contract la 1 iunie!

Mai pretentios decat Radoi

In 2009, Mirel Radoi s-a transferat de la Steaua la Al Hilal cu urmatorul CV la dosar: dublu campion al Romaniei, semifinalist al Cupei UEFA (editia 2005/ 2006), titular in echipa nationala. Pe baza acestei experiente, si-a putut negocia un salariu de 1,7 milioane euro. Intre timp, mutat in Emirate, la Al Ain, Radoi a ajuns la un contract anual de 2,6 milioane euro.

Georgievski pleaca in Polonia

In afara capitanului Bourceanu, de la formatia lui Laurentiu Reghecampf mai pot pleca alti doi titulari. Este vorba despre Daniel Georgievski, ofertat de Legia Varsovia (adversara Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor), si Florin Gardos, pus pe lista de achizitii de cateva cluburi germane.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
631 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger