AcasăSPORTCapitanul Razgarat

Capitanul Razgarat

Rat a facut botic fiindca i s-a luat banderola

Meci slab facut de „tricolori” si unele decizii aiuristice luate de selectioner, cu impresia asta am ramas dupa Romania – Congo, 1-1, „amical” disputat la Como (Italia).

Rat a facut botic fiindca i s-a luat banderola

Trecem peste evolutia mediocra a echipei nationale si ne oprim asupra deciziei lui Anghel Iordanescu de a-l deposeda pe Razvan Rat de banderola de capitan. „Generalul” a vrut sa-l responsabilizeze pe Vlad Chiriches, dar a sfarsit prin a-i stirbi autoritatea in vestiar celui mai vechi international din lot.

Totusi, credem ca nu trebuie facut un capat de tara din alegerea selectionerului. Ba, mai mult, Chiriches merita sa fie sprijinit in vederea turneului final din Franta, mai ales ca vine dupa un sezon cu probleme la Napoli, in care a bifat foarte putine minute.

De fapt, exact asta a incercat si Iordanescu sa explice, dupa meci: „A fost decizia mea. Vreau sa considerati ca si Chiriches poate fi capitan in orice moment. Am incercat sa il las pe Razvan Rat sa se concentreze pe joc pentru ca venea dupa o lunga absenta. Si, in acelasi timp, am vrut sa il determin pe Chiriches sa aiba si mai multa responsabilitate si sa faca o partida buna”.

Doar Rat nu a inteles nimic, dovada reactia sa de fotbalist razgaiat: „Nu stiu de ce nu am avut banderola, intrebati-l pe Nea Puiu. Nu mi s-a dat nicio explicatie”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger