AcasăSPORTCapitanul Pandurilor, cel mai bun stelist de pe teren

Capitanul Pandurilor, cel mai bun stelist de pe teren

Hentul lui Paraskevas putea aduce victoria Stelei

In mod normal, Paraskevas este considerat stalpul defensivei gorjene, insa la partida cu Steaua s-a umplut de penibil, gafand in cateva randuri, spre disperarea gazdelor si bucuria oaspetilor.

Hentul lui Paraskevas putea aduce victoria Stelei

Pentru al 5-lea an consecutiv, campioana Romaniei nu se impune la Targu Jiu, sambata seara obtinand doar un rezultat de egalitate, 1-1, pe terenul Pandurilor. Chiar daca ambele echipe si-au impartit momentele de dominare, iar ocaziile au fost si de o parte si de cealalta, mai multi conducatori de club din Liga 1 au contestat corectitudinea partidei. Unul dintre acestia a fost Dinu Gheorghe, presedintele Astrei, principala contracandidata a Stelei in lupta pentru titlu, dupa cum insusi Mihai Stoica a recunoscut: ”Singurul adversar periculos pentru noi este Astra si ma gandesc preocupat la meciurile care urmeaza. O sa avem un program infernal, dar, daca jucam asa cum am facut-o in repriza secunda la Targu Jiu, avem motive sa fim optimisti”. In opinia oficialului giurgiuvean, ”Paraskevas s-a chinuit tare, dar nu prea i-a iesit nimic. Nici macar hentul”. Rugat sa explice la ce anume s-a referit, Dinu Gheorghe a evitat raspunsul: „Nimic!”.

Impresariat de Anamaria Prodan, sotia tehnicianului Laurentiu Reghecampf, cipriotul Paraskevas a fost desemnat chiar si de fanii Pandurilor prezenti pe stadoin „cel mai bun stelist de pe teren”. In minutul 59, capitanul gazdelor a comis hent in propriul careu, insa „centralul” Radu Petrescu n-a vrut sa acorde lovitura de la 11 metri, spre stupefactia stestilor. Si nu numai a lor!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger