AcasăSPORTCapitanul Fiorentinei, mort in hotel

Capitanul Fiorentinei, mort in hotel

Davide Astori of Fiorentina during the Serie A match between Fiorentina and Juventus at Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy on 9 February 2018. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Fundasul italian Davide Astori, capitanul echipei Fiorentina, a fost gasit decedat, ieri, in camera sa de hotel, la varsta de 31 de ani.

„Profund indurerata, Fiorentina este nevoita sa anunte ca Davide Astori, capitanul sau, a incetat din viata”, acesta a fost primul anunt al clubului din Florenta pe Twitter.

Somnul din care nu s-a mai trezit

Astori ar fi murit in timpul somnului, duminica dimineata, intr-un hotel din Udine, unde echipa din Florenta ar fi urmat sa intalneasca formatia locala, in aceeasi zi, in etapa a 27-a din campionatul Italiei. Astori ar fi murit din cauza unui stop cardiac. Toate meciurile contand pentru etapa a XXVII-a din campionatul Italiei au fost amanate. De asemenea, clubul Fiorentina a emis un comunicat oficial prin care a confirmat decesul lui Astori si a cerut sa se respecte intimitatea familiei jucatorului. Davide Astori evolua la Fiorentina din vara anului 2016, cand a fost transferat de la Cagliari. El a debutat  la AC Milan. In cariera sa, fundasul a mai jucat pentru Cagliari si Roma. Sambata, inaintea meciului cu Udinese, jucatorul isi prelungise contractul cu Fiorentina pana in 2022.

Ianis Hagi, coechipierul lui Astori

In aceasta editie din Serie A TIM, Astori a bifat 25 de partide in tricoul Fiorentinei (toate din postura de titular) si a marcat un gol, anul trecut, in victoria echipei sale cu Verona, scor 5-0. Davide era casatorit cu Francesca, cei doi avand o fetita de 2 ani, pe nume Vittoria. Astori facea parte si din lotul Italiei, alaturi de care a bifat 14 prezente si a marcat un gol. „Nu pot sa cred, am sperat sa nu fie adevarat. E cea mai trista veste. Vei fi mereu capitanul nostru si un mare si adevarat prieten. Cele mai calde ganduri ale mele merg catre familia lui Davide si catre Fiorentina. Adio, prieten drag”  a declarat  Ianis Hagi, fost coechipier al lui Astori.

author avatar
Catalin Dumitrescu
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger