AcasăSPORTCapitanul Astrei - gata sa devina milionar de Makhachkala!

Capitanul Astrei – gata sa devina milionar de Makhachkala!

Gaman (primul din stanga) este dorit de Guus Hiddink in Rusia

Echipa patronata de bogatasul Suleyman Kerimov este interesata de Valerica Gaman, jucator care ar urma sa-i acopere spatele la Anji Makhachkala supervedetei Samuel Eto’o.

Gaman (primul din stanga) este dorit de Guus Hiddink in Rusia

Valerica Gaman (23 de ani) este foarte aproape sa semneze contractul vietii sale, un acord cu cea mai bogata echipa din Europa de est, Anji Makhachkala. Informatia a fost lansata in presa rusa de catre impresarul jucatorului, germanul Werner Baader, care sustine ca are pentru capitanul Astrei Giurgiu doua oferte, dar cea mai serioasa vine de trupa pregatita de Guus Hiddink. „Anji si Ajax sunt interesate de Valerica Gaman, dar rusii au cele mai mari sanse sa-l transfere”, spune Baader, acelasi care in urma cu cate saptamani anunta interesul lui Zenit St.Petersburg pentru portarul giurgiuvenilor, Silviu Lung jr. In luna ianuarie 2011, Valerica Gaman a mai fost pe punctul de a se transfera la Vitesse Arnhem, dar tranzactia a cazut pentru ca jucatorul se afla in litigiu cu Universitatea Craiova.

Gruparea Anji Makhachkala reprezinta in momentul de fata un veritabil „El Dorado” pentru fotbalistii planetei, salariile platite de  Suleyman Kerimov fiind de-a dreptul colosale. Asa se face ca la formatia din Daghestan au ajuns jucatori precum Mbark Boussoufa, Jucilei da Silva, Yuri Jirkov, Lacina Traore, Ewerton Almeida, Lassana Diarra, dar mai ales Samuel Eto’o, camerunezul fiind platit cu 20 de milioane de euro pe sezon.  Pe lista de achizitii a celor din  Makhachkala se afla si Wesley Sneijder de la Inter Milano.

author avatar
Sebastian Stan
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger