AcasăSPORTCapitan in Infern Stefan Radu a purtat banderola laziala in repriza secunda...

Capitan in Infern Stefan Radu a purtat banderola laziala in repriza secunda a derby-ului cu AS Roma

Stefan Radu, unul dintre idolii peluzei laziale

Romanul Stefan Radu a fost titular in cel mai asteptat meci de fotbal din Italia, derby-ul AS Roma – Lazio, o confruntare a orgoliilor, atat de natura sportiva, cat mai ales socio-politica.

Stefan Radu, unul dintre idolii peluzei laziale

Chiar si de egalitate (1-1), rezultatul final n-a multumit niciuna dintre tabere. Confruntarile din timpul zilei – capitala Roma a fost camp de lupta, primarul Gianni Alemanno cerand ajutorul Armatei pentru restabilirea ordinii pe strazi! – au continuat in tribunele de pe „Stadio Olimpico”. Faulturi dincolo de limita regulamentului, imbranceli, nervi atat pe teren, cat mai ales in tribune.

Asa arata Roma intr-o zi de derby

Din peisaj nu putea lipsi romanul Stefan Radu, component de baza al echipei Lazio si unul dintre cei mai iubiti fotbalilsti de „Curva Nord”. Capitan din minutul 70, cand Ledesma a fost schimbat, ex-dinamovistul s-a evidentiat la final, mergand sa scandeze alaturi de galerie injurii la adresa rivalei AS Roma! Imaginile surprinse de camarele tv amplasate pe stadion au facut, ieri, deliciul presei italiene, pe mai toate posturile discutandu-se pe marginea duelului de pe „Olimpico”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger