AcasăSPORT"Capital FM Arena" din Nottingham, aici se va bate Lucian Bute!

„Capital FM Arena” din Nottingham, aici se va bate Lucian Bute!

Englezii vor da navala sa-l sustina pe "Capcaun" la meciul cu Bute

Campionul roman va urca in ring in sala care ii poarta noroc pugilistului britanic:  la Nottingham, Carl Froch nu a pierdut niciuna dintre cele 13 lupte de pana acum!

Asa arata "Capital FM Arena" in interior

Carl Froch a debutat in „Capital FM Arena” acum 9 ani, intr-o gala in care l-a facut KO pe francezul Valery Odin. De atunci, au urmat alte 12 meciuri, toate incheiate cu victoria „Capcaunului”.

Englezii vor da navala sa-l sustina pe "Capcaun" la meciul cu Bute

Primul nume mare invins aici de englez este Sergey Tatevosyan (Rusia), dupa el cazand victime si „greii” Jean Pascal (2008) si Andre Dirrell (2009), confruntarea cu pugilistul american fiind si ultima organizata la Nottingham.

10.000 de locuri pentru „huliganii” lui Nottingham Forest

Campionul roman isi va apara centura cu diamante pentru a 10-a oara in lupta cu Froch

Capacitatea arenei „Capital FM” – numele este dat de cea mai mare retea de posturi muzicale de radio din Marea Britanie – este de 10.000 de locuri,. Pentru marele duel Carl Froch – Lucian Bute, programat pe 26 mai, un numar insemnat de tichete va fi achizitionat chiar de catre membrii galeriei gruparii de fotbal locale FC Nottingham Forest. De altfel, „padurarii” sunt cei mai mari fani ai finalistului SuperSix, adversarul lui Bute nelipsind de la meciurile importante disputate de formatia antrenata de Steve Cotterill.

De la „Harlem Globetrotters” la „Dancing on Ice”

Primavara 2012 este incarcata de evenimente la „Capital FM Arena”. Americanii de la „Harlem Globetrotters” vor face demonstratii de baschet pentru englezi, apoi, pe 20 aprilie, incepe seria de spectacole „Dancing on Ice”. Intre ele, intercalata o etapa de WWE (campionatul mondial de wrestling). Pe 19 mai, tot aici va concerta Guns N’ Roses. In fine, meciul Carl Froch – Lucian Bute va fi main-eventul unei gale de box care va avea loc pe 26 mai.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger