AcasăSPORTCapello i-a facut pe rusi de 15 milioane de euro

Capello i-a facut pe rusi de 15 milioane de euro

Capello a fost contestat aproape incontinuu la ultimele meciuri ale Rusiei

La aproape 70 de ani, italianul Fabio Capello continua sa fie unul dintre cei mai bine platiti antrenori din lume, chiar daca de data aceasta vorbim despre o reziliere de contract.

Capello a fost contestat aproape incontinuu la ultimele meciuri ale Rusiei

Federatia Rusa de Fotbal a anuntat, ieri, ca l-a demis pe Capello, rezilierea contractului costandu-i pe slavi 15 milioane de euro! Conform actelor semnate de cele doua parti in 2012, „don Fabio” trebuia sa stea la Moscova pana dupa Cupa Mondiala din 2018, organizata chiar in patria lui Putin. Totusi, evolutiile slabe ale nationalei ruse in actualele preliminarii ale C.E au dus la demiterea italianului; dupa sase meciuri disputate in Grupa G, Rusia ocupa doar locul 3, cu opt puncte, la mare distanta de contracandidatele la calificare Austria (16 puncte) si Suedia (12 puncte). Fabio Capello era cel mai bine platit selectioner din lume, cu aproape 10 milioane de euro pe an.
Cu toate ca numele sucesorului nu a fost anuntat, presa rusa scrie ca Leonid Slutki, antrenorul formatiei TSKA Moscova, este favorit sa preia nationala.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger