AcasăSPORTCantonamentul nationalei a fost organizat pe genunchi!

Cantonamentul nationalei a fost organizat pe genunchi!

Ca jucator, Cristi Chivu a fost un lider al echipei nationale

Cristi Chivu, fostul capitan al nationalei Romaniei, a declarat ca disputa dintre Steaua si Federatie putea fi evitata daca oficialii FRF s-ar fi consultat cu reprezentantii echipelor din Liga 1 in legatura cu stagiul de pregatire din Turcia al selectionatei.

Ca jucator, Cristi Chivu a fost un lider al echipei nationale

„Cred ca este un cantonament facut «pe genunchi». Este o situatie neplacuta. Organizatorii cantonamentului ar fi trebuit sa se gandeasca mai mult, sa se consulte cu reprezentantii tuturor cluburilor. Mi se pare o lipsa de profesionalism”, este de parere Cristi Chivu. Altfel, fostul capitan al Romaniei, ajuns la 35 de ani, crede ca Adrian Mutu si Ciprian Marica pot face parte din lotul echipei nationale pentru Campionatul European din aceasta vara, din Franta: „Mutu si Marica trebuie sa faca o pregatire buna si pot ajunge in vederile selectionerului”.
Cu performante la echipe precum Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma si Inter Milano, Chivu a vorbit si despre situatia lui Andrei Ivan, atacantul de la CSU care a refuzat Steaua: „Ivan poate avea succes daca se va transfera in strainatate, dar el trebuie sa inteleaga diferentele dintre fotbalul din Romania si cel din alte campionate mai puternice”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger