AcasăSPORTCantonamentul din Spania, esec total

Cantonamentul din Spania, esec total

Stelistii cad rupti dupa antrenamentele lui Reghecampf

Prima „evadare” a Stelei din acest an a fost un fiasco pe toate liniile: pregatire data peste cap de accidentari, meciuri amicale cu adversari nemilosi si, pe cale de consecinta, rezultate umilitoare!

Stelistii cad rupti dupa antrenamentele lui Reghecampf

Spre deosebire de marile cluburi europene, care disputa primele jocuri de verificare in compania unor formatii mult inferioare valoric, conducerea Stelei a ales sa inceapa anul 2014 in forta. Trei echipe din Germania intre adversare, dintre care doua de nivel apropiat, daca nu chiar superior campioanei Romaniei! Nurnberg (1-5), Werder Bremen (1-1) si Union Berlin (1-1) au bagat in depresie trupa lui Reghecampf, pentru ca FC Luzern (0-1) si Baku (0-2) s-o trimita direct in coma! Socat de aceste rezultate, fosta glorie stelista Gabi Balint trage un semnal de alarma: „In primul rand – stim, e o problema grea, de acumulari fizice -, de ce mai au sens aceste meciuri, daca pe ei nu-i intereseaza rezultatele? Puteau sa joace intre ei. Nu era mai usor sa faci un meci cu echipe de liga a treia, a patra, daca vrei doar sa-ti faci jocul?! Si asa nu nici nu risti sa te faci de ris. Dezastru am vazut, fotbalistii nu pot sta in ghete. Iar Steaua nu e singura echipa care face antrenamente fizice. Este dureros sa vezi o echipa cu jucatori de valoare care nu pot lega doua pase, care fac gafe impardonabile in defensiva. Joaca foarte foarte prost. Mai bine nu jucau aceste meciuri in aceasta perioada. Repet, poate era in avantajul lor sa joace cu echipe mai mici, pasau mai usor, isi faceau jocul mai bine”.

De aceeasi parere este si fostul selectioner Anghel Iordanescu: „Inteleg ca pe cei de la Steaua nu ii intereseaza rezultatele din amicale. Din punctul meu de vedere, va spun sincer, este o situatie cu care m-am intalnit si eu. Deranjant este faptul ca Steaua a marcat doar doua goluri. Veti spune ca echipa a facut antrenamente tari. Haideti sa fim seriosi! Steaua nu si-a rezolvat problema din atac. Sa nu ne alarmam. Daca antrenorul a declarat ca nu-l intereseaza rezultatele, sa ii dam crezare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger