AcasăRecomandari Cantonament spartan pentru jucatorii Ceahlaului: Au mancat rabdari prajite si s-au...

Cantonament spartan pentru jucatorii Ceahlaului: Au mancat rabdari prajite si s-au invelit cu presurile

Rapidistii isi freaca mainile de bucurie ca n-au incaput pe mana italianului Angelo Massone, investitor „de renume” international, in continuare declarat persona non-grata prin fotbalul scotian.

Jucatorii Ceahlaului, victimele teparului Angelo Massone

Ghinionul de a fi condusi de Massone i-a lovit pe fotbalistii Ceahlaului. Dupa ce a cumparat 55% din actiunile clubului nemtean si imediat l-a numit antrenor principal pe fostul international brazilian Ze Maria, avocatul italian si-a bagat echipa intr-un cantonament de trei saptamani pe plaiurile natale. Mai precis in localitatile Nepi si Monterosi, unde controleaza cateva pensiuni si un teren de antrenament noul preparator fizic, Sandro Fantoni (ex-Como, Siena si Cina). „Cum am ajuns in cantonament, am vrut sa ne intoarcem acasa! Dar ni s-a transmis ca, daca plecam, vom fi dati afara de la echipa si nu mai jucam in Liga 1. Desi ni s-a spus ca vor fi conditii de trei stele, nu am gasit nici macar de o stea.

Angelo Massone

Un dezastru total, nici la juniori nu am intalnit asa ceva! Poate exageram, dar cred ca nici macar oamenii fara casa nu ar fi acceptat sa fie tratati astfel. Am dormit cu hainele pe noi, in camerele din pensiune era mai frig decat afara. Caciula si geaca au fost obiecte vestimentare de care nu dispensam nici noaptea, cand dormeam si cu sosetele in picioare”, s-au plans fotbalistii Ceahlaului in „fanatik.ro”. Aceleasi surse au afirmat ca nici mancarea n-a fost una potrivita pentru un club de Liga 1: „Ni s-au dat numai legume, nu am vazut deloc peste, carne. A fost infernal, cu doua terenuri de antrenament, unul sintetic si unul de iarba, dar al doilea era precum tapsanele din Liga 4, plin de gropi si denivelari”. Cosmarul nemtenilor a luat sfarsit ieri, cand echipa celui poreclit de fotbalisti „Big boss” s-a intors in tara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
529 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger