AcasăSPORTCantona se viseaza presedinte al Frantei!

Cantona se viseaza presedinte al Frantei!

Cantona a jucat in 16 filme

Daca noi avem personaje precum Irinel Columbeanu sau Sanziana Buruiana care se viseaza primar, francezul Eric Cantona, fostul atacant al lui Manchester United, a ridicat stacheta. El vrea postul lui Nicolas Sarkozy.

Cantona a jucat in 16 filme

Legendarul fost fotbalist, care in ianuarie 1995 era condamnat la doua saptamani de inchisoare pentru ca a lovit un fan al echipei Crystal Palace, si-a anuntat intentia de a candida la postul de presedinte al Frantei. Prima etapa este lejera, obtinerea a 500 de semnaturi pana la sfarsitul lunii februarie, insa compatriotii lui Cantona se amuza deja pe seama anuntului acestuia. Presa din Hexagon se intreaba cum se va descurca fostul fotbalist fara sustinerea logistica a unui partid, “in conditiile in care IQ-ul nu este punctul lui forte”, dar si fara aportul financiar al bancherilor impotriva carora a pornita o cruciada inca din decembrie 2010 cand le solicita francezilor sa-si retraga toate lichiditatile pentru a falimenta bancile.

Alegerile prezidentiale din Franta sunt programate a avea loc pe 22 aprilie, iar batalia pare sa se dea intre Nicolas Sarkozy, actualul presedinte, si Francois Hollande.

author avatar
Cristi Ionita
48 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger